Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Η Ε.Λ.Α. στην 3η έκθεση βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης "Στράτης Μυριλήλης" | Απολογισμός

 


Με κάθε επισημότητα, αλλά και με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα η 3η Έκθεση Βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης «Στράτης Μυριβήλης», στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, από 24 έως και 30 Ιουλίου 2023, στην οποία η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου συμμετείχε για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο, μη εμπορικού χαρακτήρα, ύστερα από ευγενή παραχώρηση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτής, το φιλανάγνωστο κοινό άδραξε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά πολλά από τα μέλη της Ε.Λ.Α. και να έρθει σε επαφή με την εργογραφία τους, η οποία φιλοξενείτο στο περίπτερό της καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης. Στο περίπτερο της Ε.ΛΑ. φιλοξενήθηκε επίσης και το πρώτο εκδοθέν βιβλίο της, με τίτλο «Ανθολόγιο Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου 2023», των εκδόσεων «Reprographics», το οποίο και απέσπασε πάμπολες θετικές κριτικές, αλλά και ενθαρρυντικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερό της, ενίσχυσαν οικονομικά το σωματείο της και έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους, αιτούμενοι άμεσα την εγγραφή τους ως νέα μέλη. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου