Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Στιγμές από την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μπούμπα "Vatan η Γλυκοφιλημένη" στην Καλλονή Λέσβου


Η Εταιρεία Αιολικών Μελετών και η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου παρουσίασαν το νεοεκδοθέν ιστορικό μυθιστόρημα του Δημήτρη Μπούμπα, Προέδρου της Εταιρείας Αιολικών Μελετών και ιδρυτικού μέλους της Ε.Λ.Α., με τίτλο "Vatan η Γλυκοφιλημένη", το Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής.


Την εκδήλωση προλόγισε η κα. Χριστίνα Σαμίου, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής, ενώ για το ίδιο το βιβλίο μίλησαν η κα. Στέλλα Πετρίδου, Πρόεδρος της Ε.Λ.Α., συγγραφέας, ποιήτρια, στιχουργός και ο κ. Μάκης Αξιώτης, ιατρός, Διδάκτωρ της Πολιτισμικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.




Αποσπάσματα του μυθιστορήματος διάβασε η κα. Πέρθα Καλέμη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Λ.Α., Ταμίας της Εταιρείας Αιολικών Μελετών και ποιήτρια.


Η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου ευχαριστεί θερμά την κα. Χριστίνα Σαμίου για τον χαιρετισμό της και για τον εξαιρετικό συντονισμό της εκδήλωσης, τους ομιλητές κα. Στέλλα Πετρίδου και κ. Μάκη Αξιώτη για την αναλυτική παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα κ. Δημήτρη Μπούμπα, καθώς και την κα. Πέρθα Καλέμη για την υπέροχη ανάγνωση των αποσπασμάτων του βιβλίου.
Ευχαριστεί επίσης το Δημοτικό Σχολείο Καλλονής για την ευγενική παραχώρηση του αύλειου χώρου.
Τέλος, ευχαριστεί τις θρησκευτικές και πολιτικές αρχές του τόπου μας, τους εκπαιδευτικούς, καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


Περισσότερο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου